Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Bemutatkozás


Üdvözli Önöket Bindics Anna és Kiss Anita!

Debrecenben az Elit Szépségszalonban dolgozunk kozmetikusként. Vállaljuk csecsemők, kisgyermekek, tinik, felnőttek részére a fülbelövést, valamint fülbelövés korrekcióját. A fülbelövést a legmodernebb amerikai eljárás szerint a System 75-ös fülbelövő pisztollyal végezzük, a kiváló minőségű nikkelmentes orvosi fém fülbevalókkal. Ezen kívül foglalkozunk orr és köldök piercing behelyezésével is a Medisept professzionális termékeivel.

Üdvözlöm Önöket!
Horváthné Kelemen Edit kozmetikus mester vagyok.
2002-óta, több mint 20 éves piercinges tapasztalattal várom szeretettel vendégeimet.
A Migrén,Shenmen közérzetjavító piercingeket akupunktúrás pont beméréssel végzem lelkiismeretesen steril, tiszta környezetben. Nikkelmentes orvosi fém, titánium és arany piercingek széles választékban kaphatóak nálam.
Ezenkívül vállalom Helix, Rook, Tragus, Conch, Orbital, Flat, Aurichle, Industrial, Septum, orr, ajak, szemöldök és köldök piercingek behelyezését.

Bindics Anna és Kiss Anita
06 30 912 8285  -  Nem ért el telefonon? Hamarosan visszahívjuk!

     

kozmetika@kozmimax.hu- munkanapokon a küldött e-mailekre 24 órán belül válaszolunk
Horváthné Kelemen Edit
Tel:06-30-252-4298