Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Shenmen piercing

Shenmen piercing
19.000 Ft ( ékszer + szúrás + akkupuntúrás pontbemérés)

A migrén és a szorongás egy életre szóló kihívást jelenthet. Az egyik pillanatban jól vagy a másik pillanatban pedig már fájdalomra vagy figyelmes, forog veled  a világ. 
Nem tudod meddig fog tartani, ami jelentősen befolyásolja a hétköznapjaidat,ha ez ismerősen hangzik biztosan nem vagy egyedül.
Mi is az a shenmen piercing és hogyan segíthet?
A shenmen piercing a fül felső középső porcába szúrt ékszer, ami nem csak hasznos de még jól is néz ki.
A shenmen piercing folyamatosan stimulálja a vagus ideget, aktivitásra serkenti. A vagus más néven bolygó ideg aktiv működése felel a nyugalomért, a stressz hatására a bolygó ideg aktivitása lecsökken ami a stresszel kapcsolatos testi zavarokhoz vezet.
A stimuláció ezen a ponton oldja a szorongást, a depressziót, enyhíti a migrént, segít az alvászavarban, figyelemzavarban, csökkenti a nyugtalanságot, stresszoldó, fájdalomcsillapító.
Sokan azt állítják, hogy a szúrt ékszernek inkább csak placebo hatása van, de a tapasztalat és nagy számú pozitív visszajelzés után az eredmények nem ezt bizonyítják!
Ha Te is intenzíven szenvedsz a fájdalmas migrénektől a szorongás érzelmileg kimerítő hatásaitól érdemes kipróbálni egy shenmen piercinget, mert egy ígéretes alternatív kezelés.
Fáj a shenmen piercing szúrása? 

A legtöbb ember érez kisebb fájdalmat vagy kellemetlen érzést a piercing szúrás pillanatában. A fájdalom mértékét nem csak a piercing behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja, például ha visszatartjuk a lélegzetünket feszültebbek leszünk, ezért sok esetben egy légzőgyakorlat kíséretében végzem a szúrást. Mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. Sok éves tapasztalattal segítem a piercingszúrástól való félelem leküzdését. Az általam elvégzett piercingszúrások esetében a fájdalom mértéke, egyéntől függően elhanyagolható, és kizárólag a szúrás pillanatára korlátozódik.
Az utókezelés:

Mindennap alaposan törölgesd körbe a piercingedet a lyukak körül, egy nedves fültisztító pálcával, fújd naponta többször Octenisept sprayvel, majd kenegesd naponta többször de legalább reggel, este Tetran krémmel a szúrt területet.
Te is szeretnél egy shenmen piercinget, akkor foglalj időpontot debreceni szalonomba.

Bejelentkezés:
Horváthné Kelemen Edit
Tel:06-30-252-4298