Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Migrén piercing

Migrén piercing szúrás  #daithpiercing 
19.000 Ft ( ékszer + szúrás + akkupuntúrás pontbemérés)

Bevallom őszintén, eléggé szkeptikus voltam a migrén piercinggel kapcsolatban, pontosabban nem a piecinggel inkább a hatékonyságával szemben, de a rengeteg pozitív visszajelzés után már kicsit másként tekintek a daith piercingre. 

A migrén egy neurológiai állapot, ami általában fejfájásal jár, ezt az állapotot gyakran hányinger, hányás, fény és hangérzékenység kísér. Ezek a kellemetlen tünetek napokig is eltarthatnak megkeserítve ezzel az életünket, tehát nem meglepő, ha óriási az érdeklődés a dait piercing iránt.

A korrekt tájékoztatáshoz hozzátartozik, hogy jelenleg nincs olyan tudományos kutatás, ami igazolná, hogy hatékony a piercing a migrénes rohamok kezelésében, megelőzősőben. Így csak és kizárólag a pozitív visszajelzésre tudunk hagyatkozni, amit nap mint nap kapok az elégedett vendégektől, akik azt írják le, hogy ritkultak vagy részben, illetve teljes egészében megszűntek a migrénes panaszaik. 

Az akupunktúra a fejfájás és a migrén népszerű alternatív terápiája lehet. A daith piercing egy nyomáspontot aktivál, amely segíthet a migrénes tünetek enyhítésében, megszüntetésében.

Vendég vélemény:
Kedves Edit!

Nem vagyok egy nagy Facebook posztolós, ezért itt írom le tapasztalatomat a migrén piercinggel kapcsolatosan.
Először is elnézést, hogy csak most írok, több, mint egy hónappal a szúrás után, de szándékosan vártam még az írással.
Nálam főleg a menstruációval függ  (függött) össze a migrén, ami  általában 3 napig szokott tartani. A piercing behelyezése után pár nappal  megjött a vérzésem, és azzal együtt a fejfájásom is. Első nap nem mertem még a gyógyszert elhagyni, így reggel vettem be egy Flectort, de délutánra már nem éreztem a szokásos bódultságot és egyéb tüneteket.  Második naptól nem volt szükség gyógyszerre, enyhe fejfájásom sem volt. 
Most túl vagyok a következő vérzésen is. Két nap igen enyhe fejfájással, amire nem volt szükségem gyógyszert bevenni. 
Örülök, hogy Rád találtam és nem gondolkodtam sokat, hogy legyen-e migrén piercingem. Csak azt sajnálom, hogy nem találkoztam előbb ezzel a lehetőséggel. Rengeteg kíntól és gyógyszertől szabadított volna meg.
Köszönöm szépen, és további sok-sok elégedett vendégeket kívánok Neked!
További szép napot kívánok, üdvözlettel:
S. Andrea

Mi is az a migrén piercing?
Közvetlenül a hallójárat fölötti porcredőbe szúrt ékszer/piercing. Mivel ez egy kicsi, kanyargós porcdarab nehéz, technikás az átlyukasztása ezért csak gyakorlott szakemberre bízzuk a dolgot. 

Fáj a migrén piercing szúrása? 
A legtöbb ember érez kisebb fájdalmat vagy kellemetlen érzést a piercing szúrás pillanatában. A fájdalom mértékét nem csak a piercing behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja, például ha visszatartjuk a lélegzetünket feszültebbek leszünk, ezért sok esetben egy légzőgyakorlat kíséretében végzem a szúrást. Mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. Sok éves tapasztalattal segítem a piercingszúrástól való félelem leküzdését. Az általam elvégzett piercingszúrások esetében a fájdalom mértéke, egyéntől függően elhanyagolható, és kizárólag a szúrás pillanatára korlátozódik.

Az utókezelés:
Mindennap alaposan törölgesd körbe a piercingedet a lyukak körül, egy nedves fültisztító pálcával, majd kenegesd naponta
többször de legalább reggel, este Tetran krémmel a szúrt területet, de ne csak a lyukak környékét azt a vékony kis porcredőt is ami átszúrásra került. 

Bejelentkezés:

Horváthné Kelemen Edit
Tel:06-30-252-4298